Om oss

Om oss

Vannmester AS er en profesjonell samarbeidspartner som hjelper deg med å analysere ditt behov og velge riktig utstyr i forbindelse med rensing og levering av vann. Vannmester har i samarbeid med Callidus, AquaPro og EnviroChemie levert anerkjent renseutstyr for vann og avløp til privatpersoner og bedrifter siden 1990.

Besøk Callidus’ nettside for å se noen av produktene vi fører.

Vannmester samarbeider med STERILSYSTEMS om levering av steriliseringsanlegg for luft og vann. STERILSYSTEMS har vært i markedet i over 25 år, og har utviklet seg fra å være en regional tilbyder, til i dag å være i Algerie, Nederland, Norge, Polen, Slovakia, Sveits, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland og Ungam.

VI KARTLEGGER DINE BEHOV FOR RENSING AV VANN

Sammen med deg, enten du er privatperson eller representerer en bedrift, vurderer vi dine behov for rensing av vann eller avløpsvann.

Basert på vår egen og våre leverandørers erfaring anbefaler vi den beste løsningen når vi tar hensyn til både effekt og pris.

Bilde 3 STER_40-S u.bgr 299x510p300
Bilde 4 Radonett mm176x314p72
Bilde 25 u.bgr  flexeon_7000_ro]

VI KARTLEGGER DINE BEHOV FOR STERILISERING AV LUFT

Det kan f.eks. være i forbindelse med verktøy og arbeidsflater for nedskjæring av fisk og kjøtt, eller i rom der frukt og grønnsaker emballeres i porsjonspakninger. I modningsrom for ost og spekemat er det viktig at fremmede bakterier og mugg ikke ødelegger produktet.

Ta kontakt med Vannmester AS, så kan vi i fellesskap se hvilke behov dere ønsker å dekke og i samarbeid med STERILSYSTEMS GmbH finne frem til en effektiv løsning.

untitled
http://www.sterilsystems.at/de/Produkte/Oberflaechenentkeimung/
Bilde 8 image_20140430163416_resized

Har du spørsmål angående noen av våre produkter? Ring oss på 970 05 046 eller send oss en melding via kontaktskjemaet, og vi vil komme tilbake til deg.

Du finner oss her

Våre leverandører